Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Жителі області звернулися до Євгенія Шахненка з проханням допомогти відновити електропостачання

Жителі області звернулися до Євгенія Шахненка з проханням допомогти відновити електропостачання

1 липня заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

Одна із заявниць звернулася до Євгенія Шахненка з питанням про відновлення подачі електрики в її житло. За словами жінки, з цією проблемою вона не може розібратися вже кілька місяців.

Заступник голови ХОДА зазначив, що питання перебуває на контролі у відповідних фахівців і буде вирішене вже найближчим часом.

Ще один житель області звернувся з проханням залагодити конфлікт з газовиками. Заявник стверджує, що йому нарахували «неіснуючий» борг. Також він поскаржився, що не може потрапити на прийом до представника керівництва газової служби.

«У нашій області, як і в будь-якому іншому регіоні країни, повинні дотримуватися законів України. Відповідно ми направимо керівництву газової служби чіткі вимоги, згідно законодавства, в частині прийому громадян, - зазначив Євгеній Шахненко. - Крім того, ми з вами зв'яжемося, щоб ви надали всі квитанції, та повністю розслідуємо вашу ситуацію».

Також заявники зверталися за допомогою в забезпеченні доступу до комунікацій будинку та в ремонті житла, просили розібратися в питанні про шахрайські, на думку заявників, дії при будівництві багатоквартирного будинку. Ще одне запитання стосувалося передачі церковно-приходської школи до власності одного з храмів області.

Євгеній Шахненко взяв питання, які потребують поглибленого вивчення, під особистий контроль. Крім того кожен, хто звернувся за допомогою, на прийомі громадян мав можливість проконсультуватися з керівниками профільних департаментів ХОДА.