Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні харків’яни здобули медалі чемпіонату України зі стрільби з лука

Юні харків’яни здобули медалі чемпіонату України зі стрільби з лука

Про це повідомляють у Департаменті у справах молоді та спорту ХОДА.

З 26 по 30 травня в місті Львів на стрільбищі «Динамо» відбувся чемпіонат України зі стрільби з лука серед юніорів та кадетів.

У змаганнях взяли участь понад 200 спортсменів з 10 областей України (Київська, Львівська, Чернівецька, Херсонська, Сумська, Рівненська, Одеська, Черкаська, Чернігівська, Харківська).

Чемпіоном України серед юніорів став харків'янин – Артем Ткач, на другому і третьому місці - львівські спортсмени. Серед юніорок у цій категорії переможницею змагань стала спортсменка з Чернівців, на другу сходинку п'єдесталу піднялася харківська спортсменка Катерина Мазорчук, «бронзу» завоювала львівська спортсменка.

У складі змішаних команд в цій віковій категорії чемпіонами стали представники Чернівецької області, срібними призерами - львівські спортсмени, харків'яни - Катерина Мазорчук і Артем Ткач - посіли почесне третє місце.

У командних змаганнях серед юніорів дві чоловічі харківські команди завоювали медалі. Команда «Харків-1» у складі Михайла Бойка, Леоніда Диканя і Микити Кравчука в ході запеклої боротьби стала чемпіоном змагань. Команда «Харків-2» у складі Олександра Шиянова, Ігоря Гуліча і Артема Ткача завоювала «бронзу». Срібними призерами стали спортсмени з м.Чернівці.

У віковій категорії «кадети» серед призерів змагань так само не обійшлося без харківських спортсменів. В особистій першості серед кадетів «бронзу» завоював Тарас Тріфанов, поступившись львівським спортсменам.

Серед змішаних команд в цій віковій категорії харківська команда в складі Валерії Онищук та Тараса Тріфанова, як і їх дорослі колеги, посіла почесне третє місце.

У командних змаганнях харківська команда в складі Андрія Сергієнка, Тараса Тріфанова і Владислава Хорунжия завоювала бронзову медаль, поступившись чернівецьким спортсменам, а переможцями стали спортсмени з м. Львова.