Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юні інспектори руху Харківщини позмагалися в знанні правил поведінки на дорозі

Юні інспектори руху Харківщини позмагалися в знанні правил поведінки на дорозі

Фінал обласного етапу Всеукраїнського зльоту загонів юних інспекторів руху пройшов в Палаці дитячої та юнацької творчості.

Метою змагань є запобігання дорожньо-транспортному травматизму та залучення молоді до вивчення основ безпечної поведінки на дорозі.

У заході взяли участь переможці районних та міських конкурсів, а саме - 7 загонів юних інспекторів руху з Вовчанського, Валківського, Зміївського, Золочівського, Харківського районів, міста Чугуїв та Шевченківського району міста Харків.

Юнакам та дівчатам  необхідно було продемонструвати знання основ Правил дорожнього руху, навички регулювання руху, фігурного керування велосипедом, практичні вміння надання першої долікарняної допомоги, взяти участь в творчому конкурсі – захисті плакату соціальної реклами з безпеки дорожнього руху.

Після проходження всіх етапів змагань перше місце посіли інспектори загону «Джентельмены дорожного движения» Пісочинського колегіуму з Харківського району області, які отримали  право представляти Харківщину на Всеукраїнському зльоті загонів юних інспекторів руху, який проходитиме в УДЦ «Молода гвардія» (м.Одеса).

Команди, які посіли друге та третє місце, - «Недетское время» із загальноосвітньої школи № 154 Шевченківського району м. Харкова та загін «Світлофор» Золочівської гімназії № 1 із Золочівського району області - отримали сертифікати на оздоровлення у дитячо-оздоровчих закладах Харківщини.