Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгенія Шахненка просили допомогти з працевлаштуванням

Євгенія Шахненка просили допомогти з працевлаштуванням

6 травня заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

Мешканці Харкова та області, які прийшли на прийом, зверталися до Євгенія Шахненка за допомогою у вирішенні житлово-комунальних та соціально-побутових проблем. Так, пенсіонер з Харкова попросив допомогти йому з працевлаштуванням. Про себе розповів, що має великий стаж роботи в будівельній галузі.

«Я зараз на пенсії, але сидіти вдома, нічого не роблячи, не можу. Вважаю, що мої знання можуть стати в нагоді», - звернувся до Євгенія Шахненка пенсіонер.

Заступник голови ХОДА ознайомився з трудовою біографією інженера і зазначив, що він дійсно має величезний досвід керівника в будівельній галузі.

«Маючи сертифікат технічного нагляду, ви цілком можете претендувати на посаду інженера. Вважаю, що ваші знання дійсно будуть корисні на низці об'єктів, що будуються в області, тому буду рекомендувати вашу кандидатуру в Департамент капітального будівництва ХОДА», - сказав Євгеній Шахненко.

Також до заступника голови зверталися з питаннями надання матеріальної допомоги, ремонту доріг в Зміївському районі й відновлення електропостачання житлового будинку.

Громадяни, які прийшли на прийом до Євгенія Шахненка, отримали, за потребою, консультації керівників профільних департаментів ХОДА. Рішення проблем, що вимагають більш детального вивчення, заступник голови обладміністрації взяв під особистий контроль.