Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Краснограді представили нового голову райдержадміністрації

В Краснограді представили нового голову райдержадміністрації

З новим керівником РДА, Євгеном Третяковим, актив Красноградського району познайомив заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

Нагадаємо, розпорядження про призначення Євгена Третякова головою Красноградської РДА  Президент України Петро Порошенко підписав 29 квітня. Представлення керівника району відбулося 2 травня.

Вітаючи нового очільника Красноградщини, Євген Шахненко висловив сподівання на плідну працю на благо району, області та країни. Він також озвучив проблемні питання району, які потрібно вже зараз вирішувати спільними зусиллями. Це, перш за все, реконструкція очисних споруд, ремонт міського водогону, покрівель багатоповерхівок, а також доріг.

«Євген Третяков - ініціативний та відповідальний керівник. Вважаю, що він - саме та людина, яка зможе розвивати район, залучати інвестиції, створювати нові робочі місця», - зазначив Євгеній Шахненко, спілкуючись з активом.

В свою чергу, Євген Третяков запевнив, що працюватиме на перспективний розвиток району.

«Я добре розумію, що на мене лягає велика відповідальність за розвиток Красноградщини. Адже потрібно не тільки втримати досягнуті результати, а й примножити їх», — підкреслив новий очільник Красноградської РДА.