Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На прийомі Михайла Черняка просили посприяти у виділенні коштів на лікування

На прийомі Михайла Черняка просили посприяти у виділенні коштів на лікування

27 квітня заступник голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

З надання матеріальної допомоги до Михайла Черняка зверталися мешканці Харкова, Куп'янського, Краснокутського, Шевченківського та Дворічанського районів області. Так, пенсіонерка з Харкова розповіла про те, що їй не вистачає коштів на придбання необхідних медикаментів.

«Я маю 40 років стажу роботи на оборонному підприємстві й сьогодні змушена значну частину грошей витрачати на ліки», - поділилася проблемою жінка.

Михайло Черняк пообіцяв допомогти, а також посприяти інваліду в отриманні путівки до санаторно-курортного закладу для проходження курсу реабілітації.

«Я очолюю обласну комісію з питань надання матеріальної допомоги. В тому числі, там розглядається можливість виділення коштів на лікування. Тому обов'язково подавайте всі необхідні документи, ми надамо вам фінансову підтримку», - запевнив пенсіонерку Михайло Черняк.

Також на прийом до заступника голови ХОДА зверталися з проханнями про встановлення групи інвалідності, присвоєння статусу вдови інваліда війни та перерахунку пенсії.

Рішення проблем, з якими звернулися громадяни, Михайло Черняк взяв під особистий контроль. В ході прийому мешканці Харківської області, в разі потреби, могли отримати консультації керівників профільних департаментів ХОДА та фахівців обласного управління Пенсійного фонду.