Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко перевірив стан доріг Краснокутська, відремонтованих в минулому році

Євгеній Шахненко перевірив стан доріг Краснокутська, відремонтованих в минулому році

19 квітня заступник голови ХОДА відвідав з робочою поїздкою Краснокутський район.

В ході поїздки Євгеній Шахненко оглянув трасу Суми-Полтава на ділянці від Краснокутська до Богодухова, де в минулому році було проведено ремонтні роботи. За результатами огляду заступник голови ХОДА доручив місцевому керівництву тримати на постійному контролі якість виконання ремонтних робіт та всіх матеріалів, що використовуються при їх виконанні.

Також заступник голови ХОДА провів нараду в райдержадміністрації, у якій взяли участь представники ДП «Харківський облавтодор», ДАК «Автомобільні дороги України», Служби автомобільних доріг у Харківській області.

Під час наради було розглянуте питання залучення газовидобувних компаній та сільгосппідприємств області до ремонту доріг державного та комунального значення.

«Це дозволить вирішити проблеми відновлення дорожнього покриття, яке було пошкоджене внаслідок перевищення допустимого рівня навантаження на дорожнє покриття представниками цих підприємств», - зазначив Євгеній Шахненко.

За результатами наради місцевому керівництву дали доручення до 12 травня визначити перелік вулиць по кожному населеному пункту та джерела фінансування для виконання ремонтно-відновлювальних робіт дорожнього покриття протягом 2016 року.

Крім того, в ході наради обговорили питання розвитку житлово-комунального господарства Краснокутського району. Зокрема, йшлося про підготовку до проведення робіт з реконструкції очисних споруд в Краснокутську та Пархомівці з метою скорочення споживання електроенергії. Також учасники засідання зупинилися на питанні підготовки передпроектного рішення щодо побудови артезіанської свердловини в Краснокутську.