Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До 1 вересня приведуть до ладу дороги, якими проходять маршрути шкільних автобусів

До 1 вересня приведуть до ладу дороги, якими проходять маршрути шкільних автобусів

Про це сьогодні в ході селекторної наради розповів заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко.

За його інформацією, всього в області налічується 283 «шкільних» маршрути. Фахівці вивчили стан цих доріг і визначили кошторисну вартість робіт.

«По кожному району визначено кількість таких маршрутів - наприклад, у Балаклійському їх 11, у Барвінківському - 10 і так далі. По кожному району складена кошторисна вартість робіт: забезпечення проїзду, ямкового ремонту з гарантією на 3 роки. У ці маршрути входять як дороги державного значення, так і дороги, які знаходяться на балансі Служби автомобільних доріг Харківської області та місцевих рад. В області вже розпочато дорожні роботи по «шкільних» маршрутах, зокрема - в Богодухівському та Лозівському районах. Ми також склали графіки таких робіт», - зазначив Євгеній Шахненко.

У ході селекторної наради він також повідомив главам РДА та мерам міст, що ремонт доріг, якими проходять «шкільні» маршрути - пріоритетний напрямок в області.

«Є завдання глави ХОДА Ігоря Райніна, що, в першу чергу, необхідно зосередиться на маршрутах шкільних автобусів, щоб забезпечити безпечний підвіз дітей до початку навчального року. Всі роботи повинні бути завершені до 1 вересня», - зазначив заступник керівника області.