Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Майкл Лаллі ознайомився з роботою промислових підприємств Харківщини

Майкл Лаллі ознайомився з роботою промислових підприємств Харківщини

25 березня в рамках візиту до Харківської області заступник Міністра торгівлі США з країнами Європи та Євразійського регіону разом із заступником голови ХОДА Юлією Світличною відвідали кілька промислових підприємств.

Зокрема, Майкл Лаллі ознайомився з роботою ПАТ «Турбоатом». Генеральний директор підприємства Віктор Субботін розповів про можливості заводу, здобутки та перспективи, а також про співпрацю з іноземними партнерами.

Керівництво промислово-фінансової корпорації «МАСТ-ІПРА», одне з підприємств якої відвідав заступник Міністра торгівлі США, презентувало програму реконструкції українських ТЕЦ для переводу їх з газу на вугілля. Сторони обговорили можливості реалізації подібної програми, а також джерела її фінансування.

Підбиваючи підсумок візиту до Харківської області, Майкл Лаллі відзначив насиченість і високу результативність робочої поїздки.

«Ми приїхали до Харківської області, щоб ознайомитись не тільки з потенціалом у сфері промисловості, але й з досягненнями регіону в цьому напрямку. Цікаво те, що тут наука перетворюється на конкретний результат, конструкторська робота тут передова, тут високий інтелектуальний потенціал. Це просто вражаючий візит», - поділився враженнями Майкл Лаллі.

Більше фото