Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгенія Шахненка просили допомогти у вирішенні побутових питань

Євгенія Шахненка просили допомогти у вирішенні побутових питань

18 березня заступник голови Харківської обласної державної адміністрації провів особистий прийом громадян.

Ті, що прийшли на прийом, зверталися до Євгенія Шахненка за допомогою у вирішенні житлово-комунальних та соціально-побутових питань.

Так, до заступника керівника області звернулася пенсіонер, мешканка Фрунзенського району. Харків'янка розповіла, що живе на 16-му поверсі багатоквартирного будинку і з технічного поверху, з козирка над балконом, в її квартиру протікає вода. Крім того, жінка зазначила, що течі знаходяться й на сходовій клітці, від чого потерпають стіни та підлога під'їзду. Домогтися допомоги від організації, яка обслуговує будинок, жінці так і не вдалося.

Євгеній Шахненко пообіцяв протягом двох тижнів для вирішення цього питання організувати спеціальну комісію.

«Даю вказівки Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА створити комісію із залученням, у тому числі, фахівців КП «Жилкомсервіс». Вони складуть необхідний технічний опис, і після цього ті проблеми, які вам заважають, будуть усунені», - запевнив Євгеній Шахненко.

Усі, хто прийшов на прийом до заступника голови обладміністрації, отримали, за потребою, консультації від керівників профільних департаментів ХОДА. Вирішення питань, що вимагають більш детального розгляду, Євгеній Шахненко взяв під особистий контроль.