Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Голова ХОДА привітав збірну України з синхронного плавання із олімпійською ліцензією

Голова ХОДА привітав збірну України з синхронного плавання із олімпійською ліцензією

Ігор Райнін відзначив успіх харківських спортсменок на кваліфікаційному турнірі в Ріо-де-Жанейро.

«Вперше в спортивній історії України на літній Олімпіаді збірна нашої країни з синхронного плавання виступить у змаганнях груп. Ця олімпійська ліцензія - довгоочікувана й, однозначно, заслужена, - підкреслив керівник обладміністрації. - Особливо приємно відзначити, що зараз збірна України з синхронного плавання цілком складається з харків'янок і тренується в нашому регіоні. Я знаю, як завзято, цілеспрямовано та важко працюють спортсменки. Переконаний, що слідом за здобуттям олімпійської ліцензії прийде й успіх на самій Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро. Наші синхроністки ставлять перед собою амбітні цілі, і ми робимо все необхідне для того, щоб допомогти їм у реалізації цих завдань. Вітаю з черговим успіхом тренера збірної України з синхронного плавання Світлану Саідову та всіх її підопічних!».

Ігор Райнін зазначив, що харківські спортсмени вже завоювали 18 олімпійських ліцензій і виконали олімпійський норматив.

«Переконаний, що до 1 серпня, коли закінчується відбір на Олімпіаду в Ріо-де-Жанейро, список харківських спортсменів, які візьмуть в ній участь, ще поповниться. У нас багато перспективних хлопців та дівчат, шанси яких на олімпійські ліцензії великі», - повідомив керівник Харківщини.

Нагадаємо, збірна України з синхронного плавання показала найкращий результат і в змаганнях груп виграла кваліфікаційний турнір, який з 3 по 6 березня відбувся в Ріо-де-Жанейро. Наші спортсменки випередили всіх конкуренток і стали переможницями кваліфікаційного турніру, а також володарками олімпійської ліцензії.