Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін зустрівся у Вашингтоні з керівництвом Гудзонського інституту

Ігор Райнін зустрівся у Вашингтоні з керівництвом Гудзонського інституту

Ігор Райнін провів зустріч з керівництвом Гудзонського інституту (Hudson Institute), який виступив одним з організаторів візиту делегації Харківської області до США.

Годинна розмова була присвячена визначенню шляхів нарощування підтримки з боку урядових та громадських організацій США для забезпечення конкурентоспроможності регіональної економіки та подальшої протидії корупції.

Окремою темою стало обговорення ефективних стратегій розвитку Харківщини як регіону на кордоні з Росією та зоною АТО. Американські експерти наголосили на особливій ролі Харківської області у відстоюванні територіальної цілісності та підвищенні обороноздатності України, підкреслили вагомі успіхи у розвитку системи регіональної безпеки та нейтралізації російської пропаганди на прикордонних територіях.

Довідка. Гудзонський інститут – один з найстаріших та найвпливовіших американських експертно-аналітичних центрів (think tanks), що виробляє рекомендації для Уряду США та спеціалізується на прогнозуванні глобальних змін, стратегічних дослідженнях у галузі соціально-економічних реформ, оборонної політики та міжнародних відносин.