Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Делегація Харківської області на чолі з Ігорем Райніним розпочала робочий візит до США

Делегація Харківської області на чолі з Ігорем Райніним розпочала робочий візит до США

Візит відбувається на запрошення низки урядових та громадських організацій Сполучених Штатів, зокрема, Гудзонського інституту (Hudson Institute), Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE), Євразійської демократичної ініціативи (EDI) та Фундації США - Україна.

Під час візиту заплановано зустрічі з керівництвом Міністерства фінансів та Міністерства торгівлі США, представниками Державного департаменту, членами Сенату та Палати представників Конгресу, керівництвом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), а також керівниками провідних інвестиційних фондів, бізнес-асоціацій та компаній, що зацікавлені у розвитку співробітництва з Україною.

Крім того, Ігоря Райніна запрошено виступити перед студентами та викладачами Колумбійського університету, а також взяти участь у круглому столі в Гудзонському інституті, що належить до провідних центрів стратегічних досліджень США.

Під час візиту пройде нарада в Посольстві України в США, делегація проведе низку робочих зустрічей в Офісі Харківської області в Вашингтоні. Також заплановано покладання квітів до Меморіалу жертвам українського Голодомору-геноциду 1932-1933 років, який було відкрито наприкінці минулого року в Вашингтоні.