Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Харківські легкоатлети здобули 15 медалей чемпіонату України

Харківські легкоатлети здобули 15 медалей чемпіонату України

Чемпіонат України з легкої атлетики в приміщенні (дорослі, молодь) та чемпіонат України з багатоборства у приміщенні (дорослі, молодь) відбулися в Сумах.

В змаганнях взяли участь 487 спортсменів з 24 областей України, АР Крим,  Києва, а також гості з Білорусі, Грузії та Туреччини.

Харківська область на цих змаганнях була представлена 40 атлетами, які здобули 15 медалей - 4 золоті, 3 срібні та 8 бронзових.

В чемпіонаті України в приміщенні серед дорослих збірна Харківської області з сумою 1440 очок виборола третє загальнокомандне місце.

В чемпіонаті України з багатоборства у приміщенні (дорослі, молодь) збірна Харківської області з сумою 190 очок також посіла третє загальнокомандне місце.

Впевнену перемогу серед дорослих спортсменів здобула Наталя Погребняк, яка в бігу на дистанції 60м показала результат 7.24сек.

Чемпіонкою України серед дорослих також стала Анна Корнута, яка в стрибках у довжину показала результат 6.49м.

В змаганнях серед молоді в бігу на дистанції 60м перемогла Аліна Калістратова - 7.62сек, а також Оксана Мартинова в секторі стрибків у довжину – 6.18м.

Срібну медаль серед дорослих виборола Анна Єрмакова (стрибки у довжину), серед молоді - Тарас Шевцов (стрибки з жердиною) та Андрій Дещенко (біг на 3000м з/п).

Бронзовими призерами чемпіонату стали: серед дорослих спортсменів - Ася Бардіс (п’ятиборство), Павло Горбачов (біг на 60м з бар’єрами), Ігор Бодров (біг на 60м), Оксана Мартинова (стрибки у довжину), а серед молоді – Юрій Фєдосов (штовхання ядра), Лілія Клінцова (стрибки у висоту), Олександр Кононихін (стрибки з жердиною) та Лейла Аджаметова (біг на 60м).