Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У районах і містах Харківщини пройдуть семінари з енергоефективності

У районах і містах Харківщини пройдуть семінари з енергоефективності

Дізнатися все про способи економити енергоресурси, а також про енергоефективне обладнання та матеріали, які виробляють в Україні, зможуть всі зацікавлені.

Провести у всіх районах області семінари з питань впровадження енергоефективних заходів в житловому секторі домовилися під час робочої зустрічі керівництва Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА та голови комісії з розвитку енергетики та енергозбереження Всеукраїнської громадської організації «Український союз промисловців і підприємців» Юрія Колмикова.

Одна з головних цілей, яку ставлять перед собою організатори семінарів, - налагодити ефективну взаємодії між ОСББ/ЖБК області та вітчизняними виробниками енергоефективного обладнання та матеріалів.

«Участь у семінарах зможуть взяти всі зацікавлені - як прості громадяни, так і глави ОСББ, сільських рад, мери... Проводити заходи будуть фахівці Союзу промисловців і підприємців спільно з виробниками вітчизняних товарів і енергозберігаючих систем, - пояснив директор Департаменту житлово-комунального господарства та розвитку інфраструктури ХОДА Сергій Магдисюк. - Ми солідарні з громадськими діячами. Такі заходи допоможуть вітчизняним підприємствам отримати додатковий ринок збуту. Також потрібно, щоб люди знали, що існують якісні вітчизняні системи віконної продукції, лічильники, котли, а також інші енергозберігаючі матеріали та обладнання».

Сергій Магдисюк уточнив, що графік проведення семінарів наразі розробляють. Заходи розпочнуться вже наступного тижня.