Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ігор Райнін взяв участь у Різдвяній літургії в храмі Святого Іоанна Богослова

Ігор Райнін взяв участь у Різдвяній літургії в храмі Святого Іоанна Богослова

Голова облдержадміністрації на честь свята подарував храму ікону Божої Матері «Троєручиця».

Святкове богослужіння в головному храмі Харківської єпархії Української православної церкви Київського патріархату провів єпископ Харківський і Богодухівський Митрофан. Він привітав усіх віруючих з Різдвом Христовим.

«Я маю велику честь сьогодні привітати вас від себе, від духовенства, від Харківської єпархії Української православної церкви Київського патріархату з Різдвом Христовим. У ці святкові дні бажаю вам усім здоров’я, благополуччя, Божого благословення», - сказав єпископ Митрофан.

Разом з віруючими на святковій літургії були присутні голова ХОДА Ігор Райнін, його заступник Михайло Черняк, начальник управління СБУ в Харківській області Олександр Пивовар та радник голови ХОДА Сергій Стороженко.

До храму керівник облдержадміністрації приїхав з дарунком – вручив ікону XIX століття.

«Сьогодні велике свято. Різдво - це свято, коли кожна людина причащається, кожна людина аналізує свій духовний світ і, природно, по-іншому бути не може, - підкреслив Ігор Райнін. – Я думаю, сьогодні всі українці повинні бути разом, щоб забезпечити мир і стабільність. Я дуже вдячний всім мешканцям Харківської області, що ми разом забезпечили спокій у нашому регіоні. 2016-й рік для нас буде так само мирним і спокійним. З Різдвом Христовим!»

У храмі Святого Іоанна Богослова відзначили, що вдячні голові ХОДА за дарунок.

«Сьогодні Ігор Львович, відвідавши наш храм, подарив нам ікону Богородиці «Троєручиця». Кожна ікона є вікном на небо, тому в нашому храмі прибавиться світла з появою цієї ікони», - наголосив священик храму отець Геннадій.