Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дорожники регіону готові зустріти негоду

Дорожники регіону готові зустріти негоду

У зв’язку з очікуваним погіршенням погодних умов на території області, починаючи з 6 січня, дорожні підприємства переведені в особливий режим роботи.

Про це заявив начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області Євген Зражевець. Також головний дорожник регіону розповів, що з сьогоднішнього дня працює оперативний штаб Служби автомобільних доріг в області.

«В найближчі дні ми очікуємо погіршення погодних умов: сильний сніг, вітер, дощ при мінусовій температурі. Тому створено штаб, встановлений постійний зв'язок з органами Національної поліції та Головного управління Державної служби з надзвичайних справ у Харківській області. З надзвичайниками у нас є домовленість про спільне використання спеціальної техніки», - розповів Євген Зражевець. 

Також начальник Служби автомобільних доріг у Харківській області повідомив про готовність у всіх філіях ДП «Харківській облавтодор» 312 одиниць техніки та 388 робітників, які знаходяться у черговому режимі.

«Техніка вже переміщена в найбільш вразливі місця, наприклад, дорожні підйоми чи спуски, складено відповідні графіки для фахівців, - додав  Євген Зражевець. - Хочеться звернутися до учасників дорожнього руху з проханням обмежити пересування транспортних засобів без необхідності під час погіршення погодних умов, безумовно виконувати правила дорожнього руху, надавати перевагу руху дорожньої техніки».

Довідка. За даними Служби автомобільних доріг у Харківській області, за період новорічних свят на дорогах загального користування регіону в повному обсязі був забезпечений проїзд. Затримок у русі транспорту із-за дорожніх умов не було. Всього з 31 грудня 2015 року по 6 січня 2016 року було використано 338 куб.м піщано-сольової суміші та 78 т чистої солі.