Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відкрилась Регіональна громадська приймальня міністра оборони

У Харкові відкрилась Регіональна громадська приймальня міністра оборони

Вона розташована на базі Харківського обласного військового комісаріату.

Відтепер у робочі дні військовослужбовці, члени їх сімей чи пересічні громадяни з проблемними питаннями зможуть звернутися до глави оборонного відомства або ж отримати фахову консультацію без виїзду за межі східного регіону.

До складу позаштатних працівників Регіональної приймальні увійшли офіцери відділу соціального забезпечення військової установи, юристи, фінансисти та члени ветеранських організацій.

На відкритті були присутні: т.в.о. начальника Харківського гарнізону полковник Микола Мосенцев, представники місцевих органів самоврядування, громадські активісти та журналісти.

«За короткий час нам вдалося підготувати необхідні приміщення та обладнати усім необхідним працівників цього соціального об’єкту. Відповідальний за організацію роботи приймальні - офіцер Харківського обласного військового комісаріату підполковник Ігор Плугатор - про свою роботу звітуватиме не тільки перед Києвом. Дуже важливим є те, що його обов’язком стане розповідь про свою роботу громадськості та представникам мас-медіа», - зауважив Микола Мосенцев.

В ході офіційного відкриття приймальні Ігор Плугатор запропонував представникам місцевих органів самоврядування та членам громадських організацій брати участь у роботі з відвідувачами, аби допомогти максимально більшій кількості осіб.

За словами офіцерів Харківського обласного військкомату, які ведуть облік звернень громадян, у 2015 році до них звернулося понад 4000 осіб. Більш за все відвідувачів турбували питання, пов’язані з набуттям статусу учасника бойових дій, нарахуванням пенсій військовослужбовцям та отриманням відстрочок від призову на військову службу.

Найближчими днями Регіональні громадські приймальні Міністра оборони України відкриються у Маріуполі Донецької області та Житомирі.

Довідка. Регіональна громадська приймальня Міністра оборони України у Харкові розташована за адресою: вулиця Коцарська, 56, кімнати № 213 та №214. Графік роботи: понеділок-п’ятниця з 8:30 до 17:00 без перерви на обід. Вихідні дні: субота та неділя. Телефон/факс: (057) 712-49-60.