Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична нагородила юного призера XXIX Міжнародного чемпіонату з розв'язування логічних математичних задач

Юлія Світлична нагородила юного призера XXIX Міжнародного чемпіонату з розв'язування логічних математичних задач

4-класник Харківського НВК № 45 «Академічна гімназія» Володимир Чуб посів друге місце у фіналі чемпіонату, який проходив цього року в Парижі.

Заступник голови ХОДА привітала школяра зі значимим досягненням, а також вручила йому грамоту Департаменту освіти і науки обласної адміністрації та цінний подарунок.

«Я думаю, що в цьому досягненні - не тільки ваші природні здібності, а, безумовно, і праця ваших батьків. Тому бажаю, щоб ви, Володимире, в цьому ж напрямку рухалися далі, щоб у вас все виходило, і ви досягали тих цілей, які перед собою ставите, - сказала Юлія Світлична. - Хочу зазначити, що глава області Ігор Райнін позначив розвиток сфери освіти одним з головних пріоритетів для регіону. Дуже важливо, що харків'яни не тільки беруть участь у таких конкурсах, але й завойовують призові місця. Ми дуже цінуємо вашу працю і дуже пишаємося, що на Харківщині є таке підростаюче покоління, яке ставить перед собою грандіозні цілі та їх досягає».

XXIX Міжнародний чемпіонат з розв'язування логічних математичних задач проходив у Парижі 27 і 28 серпня. Відбірковим туром для участі у фіналі змагань був Всеукраїнський чемпіонат у Вінниці.

«Володимир двічі зайняв друге місце в Україні та, як призер, потрапив у фінальний тур разом зі збірною України, - розповідає про сина батько призера Ігор Чуб. - Там були не тільки представники європейських країн, а й Канади, Росії, Алжиру. Він посів друге місце у своїй віковій групі, перше зайняли поляки. У нього найкращий результат серед усіх учасників з України».

Логічною математикою Володимир займається з 5 років - у цьому віці батьки віддали дитину в гурток «Еврика». У школі юний математик - відмінник з усіх предметів.

«Мені найбільше подобаються математика та інформатика, а стати я хочу архітектором», - говорить призер міжнародного чемпіонату.

«У чемпіонаті дитина брала участь на власному ентузіазмі. Спасибі обладміністрації за те, що його помітили та нагородили», - підкреслює Ігор Чуб.

Більше фото