Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Працівники «Північної електроенергетичної системи» відзначили професійне свято

Працівники «Північної електроенергетичної системи» відзначили професійне свято

22 грудня співробітники компанії отримали нагороди з нагоди Дня енергетика.

Від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Райніна колектив привітав начальник управління паливно-енергетичного комплексу ХОДА Олексій Белоцький.

Він зазначив, що праця енергетиків непомітна для споживачів - тому що вони отримують якісну послугу і не завжди розуміють масштаби виконаної роботи.

«Значимість вашої роботи стає очевидною, коли відбуваються аварії, стихійні лиха, подібні до тих, з якими ми зіткнулися на початку грудня. Тоді люди усвідомлюють, наскільки залежні від електроенергії, - підкреслив Олексій Белоцький. - Робота, яку ви виконуєте, поставляючи електрику до кожного будинку, - це трудовий подвиг, і ви здійснюєте його кожен день».

Начальник управління ПЕК подякував співробітникам компанії за роботу на благо регіону, побажавши подальшого розвитку галузі та особистого благополуччя для кожного енергетика.

У ході заходу Олексій Белоцький вручив кращим працівникам «Північної електроенергетичної системи» почесні нагороди управління ПЕК.

За вагомий внесок у розвиток електроенергетичної галузі Харківського регіону, значні трудові досягнення, високу професійну майстерність та з нагоди професійного свята - Дня енергетика - відзнаки отримали:

- заступник начальника виробничо-технічної служби відокремленого підрозділу «Північна електроенергетична система» Державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго» В'ячеслав Тімко;

- інженер інформаційно-телекомунікаційних технологій 1 категорії служби автоматизації технологічних і оперативно-диспетчерських процесів відокремленого підрозділу «Північна електроенергетична система» Державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго» Олег Мелешкін;

- інженер з релейного захисту і електроавтоматики 2 категорії оперативно-розрахункової служби релейного захисту та протиаварійної автоматики відокремленого підрозділу «Північна електроенергетична система» Державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго» Оксана Жиліна;

- інженер з налагодження й випробувань служби діагностики, ізоляції та захисту від перенапруг відокремленого підрозділу «Північна електроенергетична система» Державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго» Денис Швець;

- електромонтер диспетчерського устаткування та телеавтоматики 6 розряду служби засобів диспетчерського і технологічного управління відокремленого підрозділу «Північна електроенергетична система» Державного підприємства «Національна енергетична компанія «Укренерго» Олена Безсонова.