Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк привітав колектив служби зайнятості з ювілеєм

Михайло Черняк привітав колектив служби зайнятості з ювілеєм

23 грудня заступник голови ХОДА взяв участь в урочистих заходах з нагоди 25-ї річниці створення Державної служби зайнятості України.

Привітавши колектив регіональної служби зайнятості з ювілеєм від імені голови обласної державної адміністрації Ігоря Райніна, Михайло Черняк побажав їм успішно працювати для мешканців Харківщини і розвивати славні традиції служби.

«Ми вдячні за вашу працю, адже саме завдяки вам багато людей знаходять не просто роботу - вони знаходять нові можливості професійного та особистісного розвитку. А роботодавці отримують у вашій особі надійних партнерів, - підкреслив заступник керівника області. - Зі свого боку хочу запевнити, що обласна адміністрація також є вашим партнером, ви завжди можете розраховувати на нашу підтримку».

Перший заступник голови Харківської обласної ради Віктор Коваленко, вітаючи співробітників центру зайнятості, подякував їм за бажання працювати для суспільства, розвиватися і вчитися новому.

«Ваша праця нелегка, адже вам доводиться працювати з людьми, які втратили роботу. Ви повинні вислухати, зрозуміти і допомогти. Цим можуть займатися тільки небайдужі і співчутливі люди, - підкреслив Віктор Коваленко. - Сьогодні привітати вас прийшли представники профспілок, роботодавців, підприємств області. І це невипадково, це говорить про повагу до вашого колективу».

У ході святкового вечора Михайло Черняк і Віктор Коваленко вручили кращим працівникам центру зайнятості почесні нагороди обласної державної адміністрації та обласної ради.

За сумлінне виконання посадових обов’язків, вагомий внесок у реалізацію державної політики у сфері загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття та з нагоди 25-річчя від дня створення Державної служби зайнятості Почесні грамоти обласної державної адміністрації отримали:

- директор Зміївського районного центру зайнятості Харківської області Ніна Лисенко;
- заступник начальника відділу організації надання послуг роботодавцям Харківського обласного центру зайнятості Катерина Сизько.

Подяки голови обласної державної адміністрації отримали:

- директор Вовчанського районного центру зайнятості Харківської області Олена Бондаренко;
- провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Харківського міського центру зайнятості Людмила Зірка.