Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Михайло Черняк привітав працівників Пенсійного фонду з ювілеєм

Михайло Черняк привітав працівників Пенсійного фонду з ювілеєм

18 грудня заступник голови ХОДА Михайло Черняк і перший заступник голови Харківської обласної ради Віктор Коваленко взяли участь в урочистостях з нагоди 25-річчя Пенсійного фонду України.

Привітавши працівників обласного Пенсійного фонду з ювілеєм від імені голови ХОДА Ігоря Райніна, Михайло Черняк побажав їм сил, терпіння і професійних успіхів.

«Упевнений, що в Пенсійному фонді, як і в інших закладах соціальної сфери, не працюють випадкові люди. Ця робота під силу тільки чуйним і розуміючим людям. Не дарма серед співробітників фонду багато жінок, які діляться своєю турботою з людьми, які до них звертаються. І це дуже важливо, адже для людей похилого віку Пенсійний фонд - це установа, від якого залежить їх майбутнє, а відповідно - і віра в завтрашній день. Завдяки вам люди розуміють, що держава піклується про них».

Михайло Черняк побажав установі розвитку, запевнивши, що обласна державна адміністрація завжди буде надійним партнером фонду.

Віктор Коваленко подякував співробітникам фонду за витримку і терпіння.

«Соціальна служба - це дуже складна робота. Працівники цієї сфери - лікарі людської душі. Ви пропускаєте через себе всі проблеми, з якими приходять до вас люди. При цьому ваша робота часто невдячна, - зазначив Віктор Коваленко. - Я хочу вас запевнити, що депутати обласної ради - ваші друзі. І ви завжди можете розраховувати на нашу підтримку».

У ході заходу Михайло Черняк і Віктор Коваленко вручили співробітникам обласного Пенсійного фонду почесні нагороди обласної державної адміністрації та обласної ради.