Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко привітав енергетиків Харківщини з професійним святом

Євгеній Шахненко привітав енергетиків Харківщини з професійним святом

Урочистий прийом заступника голови ХОДА з нагоди Дня енергетика пройшов 16 грудня.

У вітальному слові Євгеній Шахненко відзначив самовіддану працю енергетиків у боротьбі з негодою на початку грудня цього року.

«Дозвольте від імені голови Харківської обласної адміністрації Ігоря Райніна привітати вас з наступаючим Днем енергетика, - сказав Євгеній Шахненко. - Енергетика в економіці Харківської області займає особливе місце, адже ви не тільки виробляєте, транспортуєте електроенергію, але й створюєте робочі місця для людей. Я хочу відзначити стабільну роботу всіх наших генеруючих станцій, північних енергетичних систем, магістральних харківських систем».

За плідну діяльність особливу подяку заступник голови ХОДА висловив багатотисячному колективові АК «Харківобленерго», а також ВАТ «Теплоенергомонтаж», якому цього року виповнюється 90 років.

«Хочеться також привітати наших розробників, проектувальників і виробників. Таких як Харківське центральне конструкторське бюро «Енергопрогрес», Харківський інститут «Енергопроект», завод «Турбоатом», ДП «Електроважмаш» та інші. Продукція цих виробників високо котирується не тільки в нашій країні, але й за кордоном. Від душі вітаю вас зі святом і наступаючим новим роком. Здоров'я і гарного настрою!» - сказав Євгеній Шахненко.

У свою чергу, в.о. голови правління АК «Харківобленерго» Володимир Яворський подякував керівництву області за високу оцінку праці енергетиків.

«Ніби спеціально на початку зими природа вирішила випробувати нас на міцність. Енергетики Харківщини пройшли випробування негодою з гідністю. Незважаючи на масштаби того, що сталося, енергетики області згуртувалися й кинули всі сили на ліквідацію аварій. Неоціненну підтримку нам надала Харківська облдержадміністрація, особисто Євгеній Шахненко і штаб, який був тут організований. Також ми відчули неоціненну підтримку органів місцевого самоврядування на місцях, - сказав Володимир Яворський. - Пройшовши це випробування, ми довели, що енергетики Харківщини - професіонали найвищого рівня, патріоти своєї землі, люди які вершать трудові подвиги».

Кращих представників професії за сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності, вагомий особистий внесок у розвиток електроенергетичної галузі Харківської області та з нагоди Дня енергетика нагородили почесними грамотами та подяками голови ХОДА.

Більше фото