Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Вовчанському спорткомплексі можуть запровадити альтернативне опалення

У Вовчанському спорткомплексі можуть запровадити альтернативне опалення

Заступник голови ХОДА Євгеній Шахненко у ході робочої поїздки до Вовчанського району проінспектував будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу.

Фасад будівлі вже майже готовий, збудований другий поверх комплексу, розпочаті внутрішні роботи, будівельники монтують гіпсокартон та шпаклюють стіни, у комплексі підключено опалення.

«Будівництво фізкультурно-оздоровчого комплексу йде повним ходом. Робочий процес налагоджений нормально. Ми не виходимо з графіку», - зазначив перший заступник голови Вовчанської РДА Віталій Мірошник.

Євгеній Шахненко дав доручення керівництву районної адміністрації вивчити питання щодо запровадження енергоефективних технологій в опаленні комплексу, адже на сьогоднішній день рахунки за тепло досить великі.

«Фахівці повинні прорахувати всі нюанси і визначити, що району буде дешевше. Якщо це буде економічно обгрунтовано, перейти на альтернативне опалення пеллетами. І ще на рівні будівництва можна буде внести зміни до проекту», - зазначив Євгеній Шахненко.

Нагадаємо, будівництво спорткомплексу у Вовчанську було заморожено 3 роки тому. Роботи відновили тільки в 2015 році, в середині жовтня. На завершення будівництва було виділено більше шести мільйонів гривень. У ФОКу планують створити секції футболу, баскетболу та волейболу. На другому поверсі будуть два спортзали - тренажерний і для занять аеробікою.