Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Про децентралізацію в сфері освіти розкажуть на семінарі в мережі «Бібліоміст»

Про децентралізацію в сфері освіти розкажуть на семінарі в мережі «Бібліоміст»

16 грудня з 14:00 Харківський регіональний офіс з підтримки реформи місцевого самоврядування та децентралізації проведе інформаційно-роз’яснювальний вебінар.

Тема заходу - «Децентралізація в сфері освіти: можливості та перспективи». Вебінар проводиться спільно з Харківською обласною універсальною науковою бібліотекою за підтримки Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради в рамках проекту USAID «ДІАЛОГ» Асоціації міст України у співпраці з програмою IREX «Бібліоміст» та продовжує серію заходів, спрямованих на підвищення обізнаності мешканців області у процесах реформи місцевого самоврядування та підвищення їх особистої активності у цьому процесі.

До участі у вебінарі запрошуються працівники закладів освіти, розташованих на території сіл, селищ, міст Харківської області, депутати місцевих рад, представники органів місцевого самоврядування, органів самоорганізації населення та громадських організацій.

Взяти участь та отримати відповіді на запитання можна, підключившись до мережі відповідно до програми IREX «Бібліоміст». З переліком бібліотек можна ознайомитися тут.

Приєднатися до вебінару можна за посиланням.