Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На Харківщині відбулися змагання з кікбоксингу пам’яті ліквідаторів ЧАЕС

На Харківщині відбулися змагання з кікбоксингу пам’яті ліквідаторів ЧАЕС

ІІІ Обласний турнір з кікбоксингу W.Р.К.А. пройшов 12-13 грудня у смт Ковшарівка Куп’янського району у приміщенні ФОК «Металург».

Під куполом сучасного спортивного комплексу зібралися 72 юних спортсмени з 7 збірних команд області.

На урочистому відкритті змагань присутні вшанували пам'ять загиблих ліквідаторів на Чорнобильські АЕС хвилиною мовчання.

Змагання відбулися в чотирьох вікових групах: діти (2006-2008 р.н.), юнаки (2003-2005 р.н.), старші юнаки (1999-2002 р.н.) та юніори (1997 -1998 р.н.) у розділах татамі-стилів: лайт-контакт, семі-контакт та семі-боксинг.

За підсумками змагань перше загальнокомандне місце зайняла збірна команда міста Куп’янська, друге – Ізюмська ДЮСШ, на третьому місці – збірна команда Вовчанської КДЮСШ.

У категорії «діти» відзначилися: Олександра Манько у в/кат. до 25 кг (Дім юної творчості), Анастасія Бурлак у в/кат. до 30 кг (Куп’янська ДЮСШ освіти), Артем Таран у в/кат. до 30 кг (Ізюмська ДЮСШ), Олександр Поздняков у в/кат. до 40 кг (Дім юної творчості), Володимир Борщов у в/кат. до 45 кг (Куп’янська ДЮСШ).

У категорії «юнаки» кращими були: Ігор Должиков у в/кат. до 40 кг та Георгій Усов у в/кат. до 45 кг (КДЮСШ «ХТЗ»), Михайло Кущ у в/кат. до 40 кг, Анна Немченко у в/кат. до 30 кг, Єгор Сергеєв у в/кат. до 20 кг (Зміївська ДЮСШ), Богдан Грабар у в/кат. до 35 кг (ДЮСШ освіти м. Ізюм).

Категорія «старші юнаки» зібрала багатий врожай найкращих спортсменів: Семен Косинов у в/кат. до 65 кг, Володимир Мирошниченко у в/кат. до 70 кг (Дім юної творчості), Андрій Микитенко у в/кат. до 60 кг (ДЮСШ «Металург»), Влад Авксентенко у в/кат. до 50 кг (Ізюмська ДЮСШ), Ілона Забайрачна у в/кат. до 70 кг, Владислав Челіженко у в/кат. до 65 кг, Данило Голубєв у в/кат. до 65 кг (Вовчанська КДЮСШ)

Ці змагання підбили підсумки року та їх результати будуть враховані при формуванні юнацької та юніорської збірної Харківської області до участі у чемпіонатах України на наступний - 2016 рік.