Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємці Харківщини обговорять перспективи вільної торгівлі з ЄС

Підприємці Харківщини обговорять перспективи вільної торгівлі з ЄС

14 грудня в залі засідань вченої ради ХНУРЕ (пр. Леніна, 14, 2 поверх, праве крило) пройде круглий стіл «Угода з ЄС про зону вільної торгівлі: виклики та можливості».

Захід проходитиме в рамках підготовки третього харківського міжнародного бізнес-форуму і присвячений проблематиці введення в дію з 1 січня 2016 року економічної частини угоди про асоціацію з Європейським Союзом.

У ході дискусії планується обговорити питання:

- загрози і ризики для українського бізнесу у зв'язку з початком дії зони вільної торгівлі з ЄС. Чи готовий бізнес працювати в нових умовах?

- Інвестиційні та комерційні можливості: чи можуть ризики перетворитися на можливості для зростання і розвитку?

- Нові ринки та інвестиції: як це зробити?

У роботі круглого столу візьмуть участь консул Генерального Консульства Республіки Польща в Харкові Володимир Лещинський, голова комітету з інвестицій та приватно-державного партнерства Громадської Ради при Міністерстві економіки України Ярослав Хобта, в.о. ректора Харківського національного університету радіоелектроніки Едуард Рубін, проректор з міжнародного співробітництва ХНУРЕ Станіслав Ігнатьєв. До роботи круглого столу запрошені експерти, підприємці м. Харкова.

Попередня реєстрація – тут.

Детальну інформацію можна переглянути на сторінці у Facebook.

Довідка. Харківський міжнародний бізнес-форум «Україна 2016: стратегічні виклики та можливості» вже втретє проходитиме у нашому місті 24 березня 2016 року. Форум є комунікаційним та дискусійним майданчиком, що розкриває актуальні питання та напрямки внутрішніх перетворень українського бізнесу. Місія форуму - підвищення конкурентоспроможності українського бізнесу, сприяння адаптації до інтеграційних процесів, підвищення привабливості для інвесторів, розкриття нових комерційних можливостей.