Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В ХНУ ім.Каразіна відбудеться міжнародна конференція молодих науковців

В ХНУ ім.Каразіна відбудеться міжнародна конференція молодих науковців

Захід присвячений 100-річчю з дня народження Героя України, голови Нацспілки краєзнавців України, почесного громадянина Харкова та області, академіка НАН Петра Тронька (1915–2011).

На конференції будуть розглянуті питання повсякденності, починаючи з найдавніших часів і до наших днів. Окрема секція буде присвячена теоретико-методологічним й історіографічним проблемам цього розділу антропологічно спрямованої історії. Відбудеться презентація нових видань в галузі краєзнавства.

Учасники конференції – студенти, аспіранти, викладачі, співробітники закладів науки, освіти та культури з різних міст України. Серед надісланих заявок є також ті, що надійшли із-за кордону (Білорусь, Польща).

Кращі доповіді та повідомлення будуть відзначені грамотами та дипломами, а також будуть рекомендовані до публікації.

Захід відбудеться 11 грудня о 12:00 в аудиторії V61 імені Д. І. Багалія на історичному факультеті Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна (пл. Свободи, 4, 5 поверх).

ДовідкаСпіворганізаторами конференції «Історія повсякденності в локальному вимірі» є Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, а також Харківський національний медичний університет і Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова.