Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

До уваги ЗМІ!

До уваги ЗМІ!

10 грудня о 13:00 під головуванням заступника голови ХОДА Михайла Черняка відбудеться засідання обласного штабу з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей.

Теми засідання:

1. Про підсумки літньої дитячої оздоровчої кампанії 2015 року, нагальні питання і завдання літньої дитячої оздоровчої кампанії 2016 року.

2. Робота пришкільних таборів та обласних закладів оздоровлення інтернатних установ: підсумки роботи у 2015 році та перспективи 2016 року.

3. Розгляд проблемних питань оздоровчої кампанії 2015 року.

4. Розгляд проекту рішення обласного штабу.

В засіданні візьмуть участь голови РДА та міські голови міст обласного значення або їх заступники, до повноважень яких відносяться питання оздоровлення та відпочинку дітей, представники районного (міського) депутатського корпусу, члени районних (міських) штабів (координаційних рад) з питань організації оздоровлення та відпочинку дітей, представники власників (засновників) стаціонарних дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, розташованих на території району (міста).

Захід пройде в Будинку рад (вул. Сумська, 64, мала зала) з використанням обласної системи міжвідомчого зв’язку (обладнання відеоконференцзв’язку LifeSize).