Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Лозівська ДЮСШ отримає 5 млн грн. на реконструкцію басейну

Лозівська ДЮСШ отримає 5 млн грн. на реконструкцію басейну

2 грудня заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Євгеній Шахненко відвідав з робочою поїздкою місто Лозова.

У ході візиту заступник керівника області побував у ДЮСШ «Юність», басейн якої потребує негайної реконструкції.

«Загалом на виконання ремонтних робіт у басейні необхідно близько 11 млн грн. Безумовно, це значна сума. Але розвиток дитячо-юнацького спорту - один із головних пріоритетів для сьогоднішнього керівництва області. Будівництво спортивних комплексів, стадіонів сьогодні перебуває під особистим контролем голови ХОДА Ігоря Райніна. Тому ми, звичайно, будемо шукати можливість фінансування робіт із реконструкції басейну в наступному році. Думаю, ми зможемо направити на це принаймні 5 млн грн», - зазначив Євгеній Шахненко.

Також під час поїздки до Лозової заступник голови ХОДА провів нараду з керівниками комунальних підприємств, присвячену впровадженню інноваційних енергозберігаючих технологій.

Євгеній Шахненко зазначив, що реалізувати проекти із заміни газових котлів на такі, що працюють на альтернативному паливі, можна, беручи участь у конкурсах на отримання грантів.

«Ви маєте правильно розставити пріоритети та обрати ті об’єкти, які, на вашу думку, найбільше потребують фінансування. Об’єднуйте зусилля й пишіть проекти, тоді ви зможете отримати кошти як від іноземних фондів, так і в рамках обласного конкурсу міні-проектів «Разом у майбутнє», - розповів заступник голови ХОДА.