Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У міському центрі зайнятості пройде ярмарок вакансій для людей з обмеженими можливостями

У міському центрі зайнятості пройде ярмарок вакансій для людей з обмеженими можливостями

Більш ніж 90 пропозицій роботи для осіб з інвалідністю, умови праці та соціальні гарантії презентуватимуть представники 15 роботодавців м. Харкова.

«Відвідувачі Ярмарку вакансій для осіб з інвалідністю, у тому числі демобілізованих з АТО зможуть ознайомитися з потребами сучасного ринку праці та соціальними послугами, які надає Державна служба зайнятості. У неформальному спілкуванні з роботодавцями дізнаються про специфіку та умови праці в тій чи іншій організації та матимуть змогу знайти місце роботи, що їм підходить», - повідомили у відділі інформаційної роботи Харківського обласного центру зайнятості.

Серед роботодавців, які візьмуть участь у заході, - ТОВ «Техноком», КП «Харківський метрополітен», ХУВП №4 УТОС, ТОВ «Український рітейл», ПАТ «Турбоатом», КП «Харківводоканал», ТОВ «ВІК «ХІТЛАЙН», Харківська дирекція УДППЗ «Укрпошта», ТОВ «СКАДІ РК», ТОВ «Бастіон-сервіс» та інші. Підприємствам терміново потрібні оператори поштового зв’язку, комплектувальники виробів, комірники, економісти, менеджери зі збуту, складальники електричних машин та апаратів, покоївки, касири торгівельного залу, охоронники, озеленювачі.

Захід відбудеться 3 грудня, у Міжнародний день інвалідів, о 10:00 в приміщенні Харківського міського центру зайнятості за адресою: м. Харків, вул. Шевченка, 137а (ст. метро «Київська»). Додаткову інформацію можна отримати у відділі інформаційної роботи Харківського ОЦЗ за тел.: (057) 75-75-272, (050) 364-79-55.