Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Гідність і свобода повинні стати головними рисами українських правоохоронців. Ігор Райнін

Гідність і свобода повинні стати головними рисами українських правоохоронців. Ігор Райнін

21 листопада в Харківському національному університеті внутрішніх справ пройшли урочисті заходи, присвячені Дню Гідності та Свободи.

У заходах взяв участь голова обласної державної адміністрації Ігор Райнін. Звертаючись до співробітників і курсантів університету, він підкреслив, що Революція Гідності кардинальним чином змінила долю України і показала, що гідність, честь і свобода - це головні риси нашої нації.

Також керівник області зазначив, що в цей день необхідно віддати належне тим нашим співвітчизникам, які продовжують боротися за свободу України в зоні АТО.

«Серед них багато харків'ян, зокрема - випускники та особовий склад університету внутрішніх справ. Це герої, які своїми справами доводять, що Україна - вільна незалежна держава. І ми нікому не дозволимо зламати її», - підкреслив Ігор Райнін.

Від імені Президента України Петра Порошенка голова ХОДА побажав курсантам і співробітникам університету успіхів у навчанні та службі.

«Бажаю вам бути чесними та порядними людьми, щоб гідність і свобода завжди супроводжували кожного з вас. Я радий, що майбутні правоохоронці, як й інші представники молодого покоління українців, бачать свою країну тільки вільною та демократичною», - підкреслив Ігор Райнін.

Ректор університету Валерій Сокуренко запевнив, що нова поліція буде відповідати очікуванням українців.

«Два роки тому люди на майдані кричали «Міліція з народом!», бо боялися, розуміючи, що насправді це може бути не так. Сьогодні ми реформуємо правоохоронні органи, і можу запевнити, тепер наші поліцейські - справді з людьми. Тому що патріотизм і повага до людей - ключові якості, які мають бути притаманними справжнім правоохоронцям», - підкреслив ректор ХНУВС.

Більше фото