Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична провела особистий прийом громадян

Юлія Світлична провела особистий прийом громадян

Мешканці Харківської області зверталися до заступника голови ХОДА зі скаргами на зловживання в одному з вузів міста та проханнями сприяти в працевлаштуванні.

Так, мешканець Краснокутського району прийшов на прийом до Юлії Світличної з проханням допомогти у працевлаштуванні сина, який закінчив один із технікумів регіону. За словами чоловіка, його дружина важко хвора і потребує постійного догляду, а грошей на її лікування не вистачає. Юлія Світлична запевнила, що зробить все від неї залежне, щоб допомогти цій родині. Питання заступник голови обладміністрації взяла під особистий контроль.

У ході прийому до заступника керівника обладміністрації також зверталися з питаннями, що стосуються виконання чинного законодавства України щодо засудження радянського тоталітарного режиму, а також можливих фактів корупції в одному з університетів міста.

«Зловживань у виші багато. Він просто загруз у корупції, казнокрадстві та поборах. Я з цим боровся і перебуваю в боротьбі», - зазначив громадянин, що прийшов на прийом.

Юлія Світлична зазначила, що якщо є факти порушень, вона готова відстоювати права громадян у рамках закону.

«Я стою на стороні закону. Його відстоюю кожен день і дію виключно в рамках своїх повноважень і законодавства України. Якщо є факти корупції, то ми можемо звертатися до відповідних інстанцій для того, щоб вони реагували», - сказала заступник керівника ХОДА.

Громадяни, що прийшли на прийом, за необхідністю отримали консультації фахівців профільних департаментів ХОДА. Усі питання, які потребують поглибленого вивчення, Юлія Світлична взяла під особистий контроль.