Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Біля чверті депутатів обласної ради представляють сферу АПК

Біля чверті депутатів обласної ради представляють сферу АПК

Про це повідомив голова ХОДА Ігор Райнін під час урочистого прийому з нагоди Дня працівників сільського господарства.

«У нас пройшли місцеві вибори, і такої кількості представників аграрної сфери в місцевих радах не було ніколи. Люди довіряють вам. Це, мені здається, головний показник вашої праці, і ми вам за це щиро вдячні. І тепер вже всім разом в юридичному полі нам потрібно виправдовувати цю довіру. Я можу сказати, що близько чверті обласної ради - це представники аграрного сектору», - зазначив Ігор Райнін.

Він також запевнив працівників сільського господарства в тому, що галузь і надалі буде отримувати всебічну підтримку з боку ХОДА.

«Ми наведемо лад в агросфері. І будемо в цьому дуже наполегливими. Коли я щось кажу - докладаю всіх зусиль, щоб це реалізувати. Ви на мене завжди можете розраховувати. Так, не все - в компетенції Харківської обласної державної адміністрації та Харківської обласної ради, але ініціатива - точно в нашій компетенції і в наших руках. Професіоналізм і впевненість у правоті своїх дій - це те, що завжди було властиво й аграріям, і в цілому - мешканцям Харківської області. Будемо працювати, рухатися вперед і виправдовувати довіру людей», - підкреслив Ігор Райнін.

Більше фото