Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Працівників радіо, телебачення та зв’язку нагородили відзнаками ХОДА

Працівників радіо, телебачення та зв’язку нагородили відзнаками ХОДА

18 листопада відбувся урочистий прийом до Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку.

Від імені голови обладміністрації Ігоря Райніна присутніх  з професійним святом привітала директор Департаменту масових комунікацій ХОДА Вікторія Аннопольська. Вона відзначила, що бурхливий розвиток засобів комунікації та інформаційних технологій, телебачення та радіо - невід’ємна складова сучасності.

«Важко переоцінити вклад працівників телебачення, радіо та зв’язку в розвиток ЗМІ Харківської області. Ми всі звикли бачити картинку і тих, хто працює в кадрі, але мало згадуємо тих, хто працює за кадром і створює цей продукт для глядачів та слухачів. Сьогодні в цій залі зібралися люди, яких мало хто бачить у кадрі, але саме вони докладають надзвичайних зусиль для того, щоб працювало наше телебачення та радіо. Мені дуже хотілось би, щоб ваші обличчя побачили телеглядачі», – сказала Вікторія Аннопольська.

Також вона висловила надію на те, що  працівники радіо, телебачення та зв’язку докладуть усіх зусиль для забезпечення об’єктивного  інформування громадян про суспільно-політичну та соціально-економічну ситуацію, культурні події в регіоні.

Найкращим працівникам радіо, телебачення та зв’язку Вікторія Аннопольська вручила відзнаки ХОДА.

Урочистий прийом завершили вокальні виступи лауреатів міжнародних всеукраїнських конкурсів - Павла Богаченка та Марії Кондратенко.

Більше фото