Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Шановне студентство!

Шановне студентство!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня студента, що символізує єднання всіх, хто прагне до вершин знань та суспільного самоутвердження.

Студентство завжди було і залишається провідником позитивних соціальних змін, рушійною силою суспільства, активним учасником державного будівництва.

На теренах Харківщини навчається майже 200 тисяч розумних, талановитих, креативних, найкращих в Україні студентів. Ми пишаємося вашими численними перемогами на всеукраїнських конкурсах, олімпіадах, турнірах, змаганнях.

Наше життя швидко набирає обертів і вимагає нової генерації національно свідомих людей, здатних мислити категоріями вільного світу. Ви є тими людьми, перед якими стоять нові завдання: здобути статус моральних та інтелектуальних авторитетів, сформувати шкалу особистих і суспільних ціннісних орієнтирів, впровадити їх у життя.

Але вже сьогодні, в складні для України часи, студентство пліч-о-пліч стало зі всією країною на захист миру і свободи – ключових передумов творчості й процвітання.

Від вашої небайдужої життєвої позиції, активної участі у суспільних перетвореннях великою мірою залежить наше майбутнє, бо ви самі і є майбутнім держави.

То ж навчайтеся, творіть, перемагайте, спрямовуйте свої інтелектуальні здобутки на розбудову нашої рідної України!

Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін