Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Зачепилівському районі відремонтували сільський Будинок культури

В Зачепилівському районі відремонтували сільський Будинок культури

На ремонт закладу в селі Нове Мажарове в цьому році з обласного бюджету було спрямовано 600 тис. грн.

«Завдяки цим коштам нам вдалося значно поліпшити стан будівлі Будинку культури. Зокрема, було замінено вікна на енергозберігаючі металопластикові та відремонтовано фасад будівлі. Це дозволить створити комфортні умови для людей, які займаються в Будинку культури, а крім того, дасть змогу економити бюджетні кошти на оплату послуг з теплопостачання», - розповів голова Зачепилівської РДА Андрій Конопля.

Допомогти з ремонтом Новомажарівського Будинку культури місцеві мешканці попросили  заступника голови ХОДА Юлію Світличну у червні цього року, коли вона перебувала з робочою поїздкою в Зачепилівському районі. Після цього з ініціативи обласної державної адміністрації питання про виділення коштів на ремонт було винесене на сесію обласної ради, і депутати підтримали цю пропозицію.

Нагадаємо, в цьому році Зачепилівський район отримав рекордну субвенцію з обласного бюджету у розмірі 32,5 млн грн за програмою розвитку віддалених районів Харківської області.

За ініціативою голови ХОДА Ігоря Райніна, у 2015 році особлива увага приділяється розвитку чотирьох віддалених районів Харківщини: Зачепилівського, Краснокутського, Сахновщинського та Коломацького.