Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлія Світлична провела особистий прийом громадян у Краснокутському районі

Юлія Світлична провела особистий прийом громадян у Краснокутському районі

За допомогою до заступника голови ХОДА звернулося близько двадцяти осіб.

Мешканці Краснокутського району просили посприяти в оформленні права власності на земельні ділянки. Деяким з них, за інформацією Юлії Світличної, вдасться допомогти найближчим часом.

«Намагаємося усім допомогти і вникнути в проблеми, з якими звертаються люди на прийом. Насамперед для того, щоб полегшити життя населенню. Кожне звернення вимагає детального опрацювання, але деякі з питань можна вирішити вже на початковому етапі. Сьогодні відразу було ясно, що дві земельні справи будуть вирішені найближчим часом. Нами безпосередньо зроблені зауваження відповідним службам, і недоліки були усунені. Тому ці два земельні питання будуть вирішені», - запевнила Юлія Світлична.

Мешканці також зверталися з проханням надати матеріальну допомогу на лікування, придбання ортопедичного взуття і газового котла. Крім того, просили продовжити ремонтувати дороги в районі, посприяти зміні власника однієї з електропідстанцій.

Також мешканець селища міського типу звернувся з проханням посприяти у завершенні будівництва каналізаційного колектора.

«Я дуже вдячний керівництву ХОДА за те, що приділяють увагу вирішенню проблем мешканців нашого району. Хотів подякувати за те, що триває будівництво каналізаційного колектора. Але потрібно закінчити ці роботи і завершити благоустрій території», - розповів мешканець Краснокутська.

Юлія Світлична запевнила чоловіка, що фінансування виділено, і роботи будуть завершені в наступному році.

Крім того, від мешканців району прозвучали скарги на роботу одного з поштамптів. За словами Юлії Світличної, ініційована перевірка відповідних служб для того, щоб провести необхідні заходи та налагодити роботу пошти.

Усі питання, з якими звернулися мешканці Краснокутського району, заступник голови ХОДА взяла на особистий контроль.