Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Спорткомплекси у Вовчанську та Первомайському відкриються в 2016 році

Спорткомплекси у Вовчанську та Первомайському відкриються в 2016 році

Про це повідомила заступник глави ХОДА Юлія Світлична в ефірі програми «У владі об'єктива» на ТРК «Симон».

За інформацією заступника голови Харківської облдержадміністрації, будівництво обох спортивних об'єктів було заморожено з 2013 року.

«Для завершення будівництва спортивної споруди ангарного типу у Вовчанському районі цього року будуть спрямовані 6 мільйонів гривень. Ми сподіваємося, що в першому кварталі 2016 року спорткомплекс буде відкритий для всіх бажаючих займатися спортом. Планується створення універсального міні-майданчику ангарного типу, де можна буде грати в міні-футбол, волейбол, гандбол. Також будуть роздягальні та тренерські, душові кабінки», - повідомила Юлія Світлична.

За її словами, те ж саме планується зробити і в місті Первомайському. Тут до «заморожування» будівництва спорткомплексу були проведені тільки мінімальні роботи, тому перед будівельниками стоїть велика кількість завдань.

«Нам належить величезний комплекс робіт. І здача цього об'єкту запланована приблизно на другий квартал 2016 року», - розповіла заступник голови ХОДА.

Вона зазначила, що формування спортивного іміджу Харківщини та розвиток спорту в регіоні, - один з пріоритетних напрямків роботи Харківської облдержадміністрації.

«У цій частині ми намагаємося зробити все можливе. Це і призначення стипендій видатним тренерам і спортсменам, і додаткова мотивація дітей, які тільки починають свій шлях на спортивній арені. Також ми робимо все можливе для того, щоб спорт став доступнішим для людей», - розповіла Юлія Світлична.

Програма «У владі об'єктива» за участю Юлії Світличної вийде в ефірі ТРК «Симон» у випусках новин 2 листопада о 18:30, 21:30 і 3 листопада о 00:30, 3:30, 7:30, 9:30, 12:30.