Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Люди повинні чітко пов'язувати якість свого життя з рішенням у день голосування. Ігор Райнін

Люди повинні чітко пов'язувати якість свого життя з рішенням у день голосування. Ігор Райнін

Голова ХОДА проголосував на місцевих виборах у Харківській області.

Вранці 25 жовтня Ігор Райнін приїхав на свою виборчу дільницю в СШ № 61 Фрунзенського району. Опустивши три заповнені бюлетені в урну, голова Харківської облдержадміністрації закликав усіх мешканців регіону висловлювати свою громадянську позицію на виборчих дільницях, а не на вулицях.

«Це перші місцеві вибори, які проходять в Україні після демократичних змін. І це накладає свій відбиток. Ми дуже сподіваємося на достатню явку, щоб результат виборів відбивав дійсно думку більшості, а не тільки тих, що прийшли на виборчі дільниці», - зазначив керівник ХОДА.

Він також закликав мешканців Харківської області голосувати не емоціями, а розумом.

«Люди повинні чітко пов'язувати якість свого життя з рішенням у день голосування», - підкреслив Ігор Райнін.

Відповідаючи на запитання, яких змін після виборів чекає він особисто, голова обладміністрації зазначив, що все, що було розпочато, після виборів має бути доведено до кінця.

«Я маю на увазі, в першу чергу, проведення реформ, а також збереження миру на території Харківської області та на території України, а також збереження демократичного, європейського шляху розвитку. У цьому питанні, на мій погляд, Україна не має альтернативи», - пояснив Ігор Райнін.

Більше фото