Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Вадима Глушка просили допомогти в питаннях оформлення пільг та перерахунку субсидій

Вадима Глушка просили допомогти в питаннях оформлення пільг та перерахунку субсидій

27 жовтня тимчасово виконуючий повноваження заступника голови ХОДА провів особистий прийом громадян.

Мешканець Харкова звернувся до т.в.п. заступника голови облдержадміністрації з проханням допомогти добитися перерахунку призначеної його родині субсидії.

«Моя мама має статус реабілітованої жертви політичних репресій, їй 80 років, і вона потребує лікування. Крім того, я також інвалід. З 2010 року ми оплачуємо комунальні платежі по субсидіях як незаможні. Тепер моєї та маминої пенсії не стало вистачати на оплату платежів і ліків», - пояснив відвідувач.

Вадим Глушко пообіцяв вивчити ситуацію й обов'язково допомогти незаможній сім'ї у вирішенні проблем.

Мешканка Харкова звернулася з проханням допомогти у вирішенні питання оформлення права спадщини на нерухомість. Також т.в.п. заступника голови ХОДА просили надати роз'яснення щодо передбачених пільг інваліду війни III групи та сприяти у вирішенні питання про виплату одноразової компенсації учаснику ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Одна з відвідувачок прийшла на прийом спеціально для того, щоб подякувати Вадиму Глушку за надану допомогу - жінці допомогли влаштуватися в Зміївський геріатричний пансіонат.

Усі мешканці Харківської області, що прийшли на прийом т.в.п. заступника голови ХОДА, отримали консультації керівників та представників Департаменту соціального захисту населення ХОДА та Департаменту культури і туризму ХОДА.