Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

У Харкові відбудеться семінар з питань реформування системи адмінпослуг

У Харкові відбудеться семінар з питань реформування системи адмінпослуг

28 жовтня з 10:00 до 16:00 в ХАРІ НАДУ при Президентові України відбудеться семінар-тренінг «Вдосконалення діяльності центрів надання адміністративних послуг».

У заході візьмуть участь представники Харківської і Волинської обласних державних адміністрацій, керівництво територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади та центрів надання адміністративних послуг, представники громадськості.

Метою семінару є сприяння покращенню якості надання адміністративних послуг через удосконалення діяльності центрів надання адміністративних послуг.

У рамках семінару відбудеться обговорення діяльності центрів надання адміністративних послуг, а також вироблення практичних рекомендацій для органів влади щодо підвищення якості їх роботи.

Довідка. Організаторами заходу є Харківська обласна державна адміністрація, Центр політико-правових реформ (м. Київ), Центр досліджень місцевого самоврядування (м. Львів) за фінансової підтримки представництва Фонду Фрідріха Науманна в Україні та проекту ПРООН/ЄС «Поширення кращих практик недержавного моніторингу надання адміністративних послуг».

До участі в семінарі запрошені керівники ЦНАП районних державних адміністрацій і міст обласного значення, керівники структурних підрозділів і органів влади, які безпосередньо задіяні в наданні послуг через ЦНАП, а також представники громадських об’єднань Харківщини.