Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Представлено нового начальника Східного регіонального управління Держприкордонслужби України

Представлено нового начальника Східного регіонального управління Держприкордонслужби України

На новій посаді Сергія Бідилу керівництву області представив голова Державної прикордонної служби України Віктор Назаренко.

Першу нараду з новим головним прикордонником регіону провів заступник голови - керівник апарату ХОДА Вячеслав Аббакумов. На представленні також були присутні начальник обласного управління МВС Анатолій Дмитрієв, начальник УСБУ в Харківській області Олександр Пивовар і прокурор Харківської області Юрій Данильченко.

У ході робочої зустрічі Віктор Назаренко повідомив про завдання, що стоять у даний момент перед українськими прикордонниками.

«У нашій службі проходять системні зміни. Нарощуючи нашу військову складову, ми не забуваємо і про правоохоронні функції. Ми переходимо на постійну службу в зоні АТО. Якщо до цього у нас були тимчасові підрозділи, то зараз ми створили додатково Краматорський загін. Працюємо силами Луганського, Донецького, тепер і Краматорського загонів, а також загону морської охорони. У Харківській області створюємо спеціальний підрозділ у Золочівському районі. І я дякую вам за допомогу в його формуванні - що ви знайшли гроші і посприяли підрозділу», - зазначив Віктор Назаренко, звертаючись до Вячеслава Аббакумова.

Голова Державної прикордонної служби України також повідомив, що під час візиту до Харківської області проінспектував роботи зі зведення Європейського валу на кордоні. Він зазначив, що роботи на всій україно-російській ділянці кордону йдуть нормально.

Довідка. Перш, ніж очолити Східне регіональне управління Державної прикордонної служби України, Сергій Бідило керував Азово-Чорноморським регіональним управлінням Держприкордонслужби. Для Харківської області він людина не нова - раніше був начальником Харківського прикордонного загону.

Більше фото