Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Євгеній Шахненко передав освітянам Валківського району новий шкільний автобус

Євгеній Шахненко передав освітянам Валківського району новий шкільний автобус

Ключі від транспортного засобу, який був придбаний коштом обласного бюджету, заступник голови ХОДА вручив керівництву районного управління освіти.

Під час урочистої церемонії Євгеній Шахненко зазначив, що в цьому році за ініціативи голови Харківської облдержадміністрації Ігоря Райніна з обласного бюджету було виділено безпрецедентно велику суму – близько 10 млн грн – на придбання автобусів для шкіл Харківської області.

«Завдяки цим коштам нам вдалося придбати 11 нових автобусів для районів. Кошти на ці цілі з обласного бюджету було виділено вперше за останні чотири роки. Зараз триває передача автобусів у райони. Особлива увага до розвитку освіти на Харківщині – це не тимчасове явище, а принципова позиція обласного керівництва. Тому я впевнений, що трохи згодом ми зможемо оновити весь автопарк відділу освіти», - зазначив заступник керівника ХОДА.

Голова Валківської РДА Віктор Войтенко пояснив: рішення щодо того, якій саме школі району передати новий транспорт, ще не прийняте.

«Ця подія є визначною для району, значний крок у покращенні матеріальної бази відділу освіти, - підкреслив Віктор Войтенко. -  Також хочу звернути вашу увагу на те, що я маю намір зберегти всі школи району, і жодна з них не закриється. Тому вітаю всіх з цією подією та бажаю більше таких приємних новин».