Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Ремонт групи дитсадка та утеплення. На Первомайщині продемонстрували результати реалізації міні-проектів

Ремонт групи дитсадка та утеплення. На Первомайщині продемонстрували результати реалізації міні-проектів

У ході робочої поїздки до Первомайського району голова ХОДА Ігор Райнін оглянув два об'єкти, які стали переможцями обласного конкурсу міні-проектів «Разом у майбутнє».

При загальноосвітній школі села Грушине з 15 жовтня почав працювати дитячий садок. 20 дітей перевели в приміщення, які було відремонтовано коштом місцевого та обласного бюджетів. Роботи, загальною вартістю 100 тис. грн, йшли близько року. За цей час тут замінили інженерні комунікації, провели воду, встановили сантехніку та нові двері, а також провели косметичний ремонт приміщення.

Ігор Райнін приїхав до дитячого закладу не з порожніми руками - подарував дуже потрібну в роботі копіювальну техніку.

Голова ХОДА також перевірив результати міні-проекту, реалізованого у дошкільному навчальному закладі (ясла-садок) № 5 «Малятко» м Первомайський. Тут займаються 250 дітей. Для їх комфорту в 4 групах та спортзалі встановили нові енергозберігаючі вікна, а також 3 металопластикові двері. Загальна вартість проведених робіт - 118 тис. грн.

«Ми займаємося комплексним розвитком дошкільної та шкільної освіти в районах області, - підкреслив Ігор Райнін. - У планах - продовження подібної роботи: приведення в порядок соціально-гуманітарної сфери в районах області, ремонти, реконструкції, нові котельні».

Більше фото