Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Юлію Світличну просили допомогти в будівництві спортзалу в селищній школі

Юлію Світличну просили допомогти в будівництві спортзалу в селищній школі

Заступник голови ХОДА провела особистий прийом громадян. Більшість питань, з якими зверталися до Юлії Світличної, стосувалися сфери освіти.

Одне з питань, яке підняли мешканці області в ході особистого прийому Юлії Світличної, - будівництво спортзалу в Покотилівській школі. Представник загальноосвітнього закладу пояснив: школу було побудовано у 1923 році. За те, щоб в учнів була можливість займатися в спортивній залі, вчитель бореться вже протягом 5 років.

«Вже підготовлена проектно-кошторисна документація, вже відома була організація, яка будуватиме, і місце визначено, вже все зроблено. Двадцять перше століття на дворі, а фізкультура у нас, як і раніше, проходить в коридорах школи», - поскаржився мешканець Покотилівки.

За словами заступника голови облдержадміністрації, можливість побудувати спортзал в Покотилівській школі є - у 2017 році за рахунок коштів з Державного фонду регіонального розвитку.

«Я беру це питання на контроль, на 2017 рік ми обов'язково включимо цей проект до переліку тих, що подаються для отримання фінансування з Державного фонду регіонального розвитку. Я докладатиму всіх зусиль, щоб цей проект був реалізований. Для того, щоб подати цей проект на 2017 рік, вам потрібно буде оновити всю проектно-кошторисну документацію в 2016 році», - сказала Юлія Світлична.

Вона також нагадала, що з Держфонду регіонального розвитку Харківська область на наступний рік отримала 226 мільйонів гривень на розвиток інфраструктури. Перелік проектів був затверджений ще в липні.

Також Юлія Світлична зазначила, що Харківська облдержадміністрація приділяє велику увагу розвитку спорту в регіоні. На цю сферу в обласному бюджеті цього року заклали в 4 рази більше коштів, ніж у 2014-му.

Усі питання, з якими мешканці області звернулися на прийом, Юлія Світлична взяла на особистий контроль. Також всі, хто прийшов на прийом заступника голови облдержадміністрації, за необхідністю, отримали консультації у фахівців профільних департаментів ХОДА.

Більше фото