Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

В Харкові презентують напрями співпраці вишів в рамках програми ЄС Еразмус+

В Харкові презентують напрями співпраці вишів в рамках програми ЄС Еразмус+

Інформаційна сесія за участю представників ВНЗ регіону пройде у приміщенні актової зали ХНТУРЕ (пр. Леніна, 14, 3 поверх) 12 жовтня.

Представників професорсько-викладацького складу харківських вишів, відповідальних за міжнародну діяльність, та студентство ознайомлять з можливостями, які надає вказана програма ЄС, зокрема – про отримання індивідуальних стипендій та грантів.

Захід проходитиме за наступною програмою:

14:00 – 15:50 Презентація можливостей співпраці з програмою Еразмус+ за напрямами: академічна мобільність, програмами Жана Моне та розвитку потенціалу для зацікавлених науково-педагогічних працівників вишів, а також відповідальних за міжнародну діяльність;

16:00 – 16:30 Презентація «Індивідуальні стипендії та гранти для студентів і працівників університетів» в рамках Еразмус+ можливостей для студентів (бакалаврів, магістрів, аспірантів), працівників університетів та відповідальних за міжнародну діяльність.

Довідка. У 2014-2020 роках у Євросоюзі діє нова програма Erasmus+. Вона поєднує сім діючих європейських програм у сфері освіти, науки та спорту, зокрема, й Erasmus та Erasmus Mundus. У рамках Erasmus+ буде збільшено кількість пропонованих стипендій.

Програма надаватиме фінансування для забезпечення більш активної мобільності, міжнародних партнерств та спільних науково-дослідних проектів, а також для розширення можливостей та розвитку кадрів у країнах-партнерах по всьому світу.