Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Дітям та молоді Харківщини пропонують взяти участь у міжнародному конкурсі малюнків

Дітям та молоді Харківщини пропонують взяти участь у міжнародному конкурсі малюнків

Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця» спільно з Литовським національним центром крові у вересні-грудні 2015 року проводить Міжнародний конкурс малюнків на тему: «Здай кров заради життя».

Основними цілями і завданнями конкурсу є: формування у дітей і молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному і культурному житті країни та на міжнародному рівні; популяризація ідеї добровільного безоплатного донорства крові в Україні та Литві; формування здорового способу життя у дітей і молоді; підвищення значущості ідеї єдності дружніх країн в очах молодих учасників заради миру та майбутнього.

Конкурс проводитиметься у 2 тури серед учнів 5 - 11 класів загальноосвітніх і позашкільних закладів та студентів 1 - 5 курсів професійно-технічних і вищих навчальних закладів України і Литовської Республіки.

Для участі у конкурсі авторові необхідно намалювати малюнок, що відповідає цілям конкурсу, і не пізніше  2 листопада 2015 року надати його на розгляд до регіонального організаційного комітету (органів управління освітою) або вищого навчального закладу.

До участі в конкурсі допускаються малюнки, виконані у будь-якій техніці: графіка, гуаш, масло, кольорові олівці, фломастери і т.д. Формат малюнка може бути А1, А2, А3. Надіслані на конкурс малюнки не повертаються і рецензії авторам не видаються. Також на звороті малюнка мають бути зазначені: найменування навчального закладу, відомості про автора (прізвище, ім’я, клас, група, вік, контакти), прізвище, ім’я художнього керівника (за наявності). Малюнок повинен відображати ідею про необхідність активної участі громадян у популяризація ідеї добровільного безоплатного донорства крові та у русі за здоровий спосіб життя.

Роботи переможців першого туру конкурсу в строк до 20 листопада 2015 року журі надсилає організаторам конкурсу. Роботи учасників з України направляють до Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» (м. Київ, вул. Бакинська, 37-г, оф. 306, 04086) разом з супровідним листом, у якому вказуються прізвище, ім’я учасника, місце навчання, контакти. Роботи учасників з Литви – до Литовського національного центру крові (м. Вільнюс, вул. Жолино, 34, 10210).

Електронна адреса Організаційного комітету конкурсу info@sds.in.ua. Підсумки фінального туру конкурсу підводяться не пізніше 18 грудня 2015 року.

За рішенням журі, автори кращих робіт можуть бути запрошені взяти участь у міжнародній поїздці до Литовської Республіки (для учасників з України) та до України (для учасників з Литви) в рамках культурного обміну.