Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

Підприємців запрошують на курси підвищення кваліфікації у галузі охорони довкілля

Підприємців запрошують на курси підвищення кваліфікації у галузі охорони довкілля

Державна екологічна академія післядипломної освіти та управління проведе курси для спеціалістів природоохоронних служб підприємств.

Темою курсів стане організація та здійснення управління і контролю у галузі раціонального використання природних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища суб’єктами господарювання.

Заняття відбудуться з 12 по 16 жовтня за адресою: м. Київ, вул. Митрополита Василя Липківського, 35.

Навчально-виховний план складатиметься з 36 годин лекцій за такими напрямками:

- охорона атмосферного повітря та водних ресурсів, поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами;

- здійснення інвентаризації викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, охорона земельних ресурсів та зелених насаджень, розробка та оформлення дозвільних документів на викиди і скиди забруднюючих речовин, утворення і розміщення відходів;

- первинний облік та статспостереження, вивчення правил технічної експлуатації газоочисних установок, методик розрахунку збитків за понадлімітні викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, забруднення та засмічення водних та земельних ресурсів;

- методи інструментально-лабораторного контролю (моніторингу), зміни у законодавстві.

До висвітлення питань, крім фахівців Державної екологічної академії, залучаються спеціалісти Мінприроди України та Держекоінспекції України.

Підтвердження участі представника підприємства в навчанні необхідно направити на адресу Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління Мінприроди: тел./факс (044) 206-31-86, електронна пошта evg_chum@bigmir.net (для професора Євгена Борисовича Чумака ) за формою: прізвище, ім’я та по батькові; посада, відділ; електронна адреса.

Після підтвердження участі в навчанні відправник отримає бланк договору з Державною екологічною академією післядипломної освіти та управління, розклад занять, інші дозвільні та уставні документи – на замовлення.

Після закінчення курсів та успішного проходження випускного тестування слухач отримує свідоцтво встановленого зразка та набір нормативно-законодавчих актів відповідно до тематики курсів.