Налаштування
Шрифт:
Колір:
Фото:

На міжнародному кулінарному конкурсі харківські судді отримали 4 золоті медалі

На міжнародному кулінарному конкурсі харківські судді отримали 4 золоті медалі

В м. Тель-Авів (Ізраїль) пройшов міжнародний кулінарний конкурс «Смак миру» організований Асоціацією шеф-кухарів Ізраїлю за підтримки Всесвітньої асоціації співтовариств шеф-кухарів (WACS).

Головою журі працював Гіссур Гудмундсон – президент WACS.

До суддівської колегії конкурсу було запрошено харків’ян: директора ХТЕК КНТЕУ, професора Людмилу Радченко та к.т.н., фахівця в галузі харчової технології Анну Гасанову, як авторитетних суддів міжнародного рівня та представників України.

Цей конкурс став важливою подією в Ізраїлі. Його відвідали міністр економіки Ізраїлю, віце-мер столиці Тель-Авів, інші офіційні особи та найвідоміші ресторатори країни.

Від імені ректора КНТЕУ, академіка Анатолія Мазаракі було вручено почесну відзнаку та подарунки з України.

Конкурс пройшов на високому рівні, приємним фактом стала перемога шеф-кухарів українського походження. Судді з Харкова були нагороджені чотирма золотими медалями та прийняті до почесних членів Асоціації шеф-кухарів Ізраїлю (ICA).

Довідка. 4-7 листопада в Києві відбудеться міжнародний кулінарний конкурс шеф-кухарів та рестораторів. Всім, хто бажає взяти в ньому участь, звертатися до координатора конкурсу - Діни Федорової (050 600 14 94).